dimecres, 3 d’abril del 2019

Treballant per al bon funcionament de les processons a Mataró

Aquest migdia a la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, diferents serveis municipal i responsables de les confraries i germandats s'ha aplegat per a treballar els elements de seguretat, mobilitat i organització dels diferents actes que es fan a la Via pública.
 
L'Ajuntament de Mataró realitzar  un Pla Especial on es tenen en compte tots els elements de seguretat, de mobilitat a la ciutat, de temps i d'organització per garantir el bon funcionament dels actes.
 
Mataró és una ciutat on compta amb 9 grans actes processionals a la Via Pública dels 45 que es realitzen per aquestes dates. Amb el Pla Especial es preveu el compliment d'horaris, que no hi hagi grans afectacions a d'altres actes ni moments, i sobretot per garantir el bon funcionament tot cumplint el marc normatiu de la llei d'espectacles de Catalunya que es fan a la Via Pública.
 
Mataró és una de les ciutats catalanes on hi ha un major nombre d'actes a la Via Pública per a Setmana Santa, per això aquesta coordinació és fonamental per a garantir la bona organitació i celebració de tots i cadascun d'ells, així com es fa amb tots els actes que es fan a la ciutat.