dilluns, 29 d’agost del 2022

Acte de comiat de mn.Josep Rodríguez de la Basilica de Santa Maria

 

Acte de comiat de mn. Josep Rodríguez de la Basilica de Santa Maria

 


El dissabte 27 es va celebrar l'acte de comiat de mn. Josep Rodríguez de la Basílica de Mataró. Es va fer una missa d'acció de gràcies que va comptar amb la participació de mn. Josep Mascaró. A la part final es va procedir a l'acte de comiat. 

La nau central de la Basílica es va omplir de feligresos que volien acomiadar a qui ha estat rector de la Basílica durant els passats 4  anys, així com representants d'entitats i representants de l'Ajuntament de Mataró. 

En el seu parlament mn. Rodríguez va exposar els motius que han motivat la seva excedència voluntària. Acte seguit es van fer una sèrie de lectures per part d'entitats i moviments parroquials com el grup de cantaires de les Santes i per part del Museu Arxiu Santa Maria. Es van procedir a fer també entrega de detalls i obsequis per part de l'Associació de Pessebristes de Mataró, del grup de catequistes, de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors, de l'Oració del Senyor a l’Hort, Armats de Mataró i del grup de portants del Sant Crist.