dimecres, 17 de març del 2021

Exposició de les Imatges de la Setmana Santa de Mataró

 

Exposició de les imatges de la Setmana Santa de Mataró

La Coronació d’Espines i Maria Santísima de las Angustias

Parròquia de Sant Pau. Des del Dissabte Sant fins el Diumenge de Resurrecció de 17 a 20:30

Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors

A la Basílica de Santa Maria

La Verònica

A la capella del col·legi salesians. El Dissabte Sant el misteri estarà muntat a l’entrada de l’escola i serà visitable.

El Nazareno y la Esperanza

A la parròquia de María Auxiliadora es podran veure els imatges del Nazareno i la Esperanza que estaran situats en un altar a l’interior del temple.

Serà del 21 de març al Dilluns de Pasqua.  L’horari de visita serà el de les celebracions religioses i els horaris d’obertura de la parròquia. El Divendres Sant estarà obert tot el dia per a la veneració.

Sant Crist de l’Agonia

El Sant Crist de l’Agonia estarà exposat durant tota la Setmana Santa a l’església de Sant Joan Bosco. L’horari que s’aconsella és durant el tríduums que seran els diumenges a partir de les 12.15.

Sant Crist de la Bona Mort

Aquest any el Sant Crist de la Bona Mort no podrà fer l’estació de penitència pels carrers de Mataró, ni podrà ser recollit pels Armats la tarda del Divendres Sant.

Malgrat això, el Sant Crist estarà exposat al domicili social del cos de portants al carrer d’Enric Prat de la Riba 4 amb el següent horari.

- Dimecres 31/03 ( a la tarda 16 a 20 h)

- Dijous 01/04, Divendres 02/04 i Dissabte 03/04 matins fins a 13 h, tarda de 16 a 20 h

- Diumenge 04/04 i Dilluns 05/04 matí fins a 13 h.

L’aforament màxim és de 4 persones al moment.

Ntra. Sra. de la Soledat

La imatge de Nuestra Señora de la Soledad estarà exposada a la Casa Germandat i també es podrà veure per primer com entronitzada a la seva Casa Germandat. Els dies de visita són el 1, 2 i 3 d’abril amb horari de matí (de 11:00 – 13:00 hores) i de tarda (de 15:00 – 18:00 hores) amb l’oportunitat de venerar a Nostra Senyora de la Soledat i veure els seus ensers. L’aforament de la casa germandat és de 30 persones.

 

Nota: L’organització es reserva el dreta a modificar o alterar els actes sempre d’acord al moment actual i a les restriccions del PROCICAT.

Més informació: setmanasantamataro.cat

 

 

Visita els webs i les xarxes socials de les germandats, confraries i Armats de Mataró.