divendres, 13 de març del 2020

Comunicat de la Comissió de Setmana Santa

dijous, de març 12, 2020

Comunicat de la Comissió de Setmana Santa


Comunicat de la Comissió de Setmana Santa de Mataró amb relació al programa d’actes i activitats durant la Quaresma i Setmana Santa 2020.



En data 12 de març s’han aplegat representants de totes les confraries, germandats i Armats de Mataró per tal de poder rebre informació dels diferents comunicats i recomanacions realitzades pel Servei Català de Salut   amb relació a l’escenari que pateix Catalunya sobre el covid-19.



A tenor de la situació excepcional en la quals ens trobem, la proliferació d’aquest virus, el possible risc de contagi entre la població, els seus efectes a la salut i a nivell assistencial i tot seguint les indicacions de les autoritats competents en matèria de Salut Pública, la Comissió de Setmana Santa de forma unànime ha acordat no realitzar cap dels actes programats a la ciutat de Mataró durant els propers 14 dies. 



Tanmateix s’ha decidit aturar tots els assajos dels portants, costaleros i agrupacions musicals que formen part de les diferents entitats i que fa temps treballen per als diferents actes, per tal de minimitzar els possibles riscos i fins que el Departament competent no digui el contrari.



La Comissió de Setmana Santa fa una crida a tots els membres de les confraries, germandats i Armats a seguir les instruccions i les recomanacions que es facilitin des de les autoritats sanitàries. 



Amb la nostra pregària ens unim als malalts i a les famílies que estan patint directament les conseqüències del Coronavirus, com també ens unim al servei de tants professionals de l’àmbit sanitari i assistencial, al qui agraïm el seu treball sacrificat i el gran esforç que estan duent a terme.



Us anirem informant. Gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i esforç.