dissabte, 29 de febrer del 2020

Fins Sempre, Joan Rovira

Fins sempre, Joan Rovira



Joan Rovira i Viñas, president dels Armats de Mataró ens ha deixat. 


La nit del dijous al divendres l'amic Joan Rovira ens va dir adéu. 

El seu moment de partir va ser treballant amb els seus amics i companys de viatge dela Armats de Mataró per tal de preparar la munió d'activitats que realitzen a la ciutat per la Setmana Santa.

Ha estat un cop dur per a tota la gran família dels Armats de Mataró, per als seus amics i familiars. 

En Joan Rovira era fill de Mataró i des del 1981 era Armat. Va entrar de la mà del seu pare quan tenia 12 anys.  Molt conegut per ser un dels regents de la botiga d'arts i manualitat Rovira  Viñas del Carrer d'Argentona,  un gran conversador, però també per a ser membre actiu dels Armats de Mataró des de sempre, i darrerament de la Passió.  També tenia altres participacions en la vida cultural i teatral de la ciutat, com va ser amb les col·laboracions amb la Sala Cabanyes en tant que actor en obres com Pirates o el Mag d'Oz. 

Des de l'any 2017 era president dels Armats de Mataró, i també era director de la Passió. 

Des de feia anys també era membre actiu de la  Comissió de Setmana Santa i havia treballat, com d'altres, en anar dignificat actes com el de la Processó General de Divendres Sant. 

També era popularment molt conegut atès que era el mestre de timbals de la tropa  i el seu estil, corpulència física juntament amb la seva característica barbeta i  l'entranyable serietat el convertien en una de les insígnies de les desfilades i actes processionals. 

Des de la Comissió en dol el seu sobtat comiat, agraïm la seva amistat i companyia, ens posem al servei de la família i dels Armats de Mataró.

Joan, et desitgem un Bon Cel i que siguis acollit a la casa del Pare.

Més informació: